Politiker besöker Rågsveds BID-inspirerade samverkan

I tisdags den 15 oktober hade vi möjlighet att få visa upp fastighetsägarnas arbete i Rågsved för lokala politiker. Det är så viktigt och bra att politiker besöker de BID-inspirerade fastighetsägarföreningarna som redan finns och fungerar på frivillig basis.

På Fastighetsägarna Stockholm initiativ bjöd vi tillsammans med Ikano Bostad in Jan Jönsson och Dusan Mijovski från Liberalerna Stockholm till ett besök i Rågsved.

På plats berättade vi om hur vi arbetar med BID-inspirerad samverkan och de fick se och höra hur områdessamverkan mellan fastighetsägare och övriga aktörer fungerar.

Den goda samverkan som finns mellan stadsdel, polis, fastighetsägare, lokala föreningslivet och andra lokala aktörer har lett till många fina aktiviteter i Rågsved. Ett exempel på detta som vi besökte är den elstation som invånarna i Rågsved smyckat med mosaik, och som därefter blivit fredad från klotter och skadegörelse. Mosaikkonsten finns på flera platser och utöver det har vi skridskoutlåning och skridskoskola helt utan kostnad, stadsodlingar, kreativa träffar och mycket mer, tack vara det gemensamma engagemanget i Rågsved. Dessutom berättade Anders Wahlqvist om det fina arbetet som Ikano Bostad gör för att sysselsätta ungdomar och unga vuxna från området.

Tack Fastighetsägarna Stockholm och Ikano Bostad för som vanligt fint samarbete.

I tisdags den 15 oktober hade vi möjlighet att få visa upp fastighetsägarnas arbete i Rågsved för lokala politiker.
Anna Waxin, Anders Wahlqvist, Trond Hannerstig, Jan Jönsson, Katrin Behdjou Arshi och Sofia Jöngren.