Medlemmar

Rågsved

Enskede-Årsta-Vantör är ett stadsdelsområde i Söderort i Stockholms kommun. Stadsdelsområdet omfattar stadsdelarna Bandhagen, Enskedefältet, Enskede gård, Gamla Enskede, Hagsätra, Högdalen, Johanneshov, Rågsved, Stureby, Årsta (utom Årsta holmar), Örby och Östberga.

Rågsveds Fastighetsägare jobbar tillsammans för en positiv utveckling av Rågsved. Alla fastighetsägare i Rågsved, såväl bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och lokalfastighetsägare, är välkomna som medlemmar.

Fastighetsägarkarta

På vår inloggningssida för medlemmar hittar du både fastighetsägarkartor och brottsplatskartor.

Fastighetsägarkarta

Vill du bli medlem?

Vår vision att Rågsved ska vara en trygg, trivsam och väl fungerande del av Stockholm med bra rykte och högt anseende. Förutom trygghet och trivsel arbeta vi med många andra frågor så som en tilltalande fysisk miljö, en ändamålsenlig stadsplanering och effektiva kommunikationer samt, inte minst, att förbättra Rågsveds anseende och status på hemmaplan och i omvärlden. Det finns många fördelar med att vara med i Rågsveds Fastighetsägare. Kontakta oss gärna via info@ragfast.se för att bli medlem eller om du vill veta mer om föreningen.

Våra medlemmar

Alla fastighetsägare i Rågsved, såväl bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och lokalfastighetsägare, är välkomna som medlemmar. Medlemmar i Rågsveds Fastighetsägare är idag:

Våra samarbetspartners

Rågsveds Fastighetsägare samarbetar med flera aktörer som är verksamma i och utanför Rågsved. Några av dessa är:

Föreningar, organistaioner och myndigheter

Föreningen samverkar med lokala föreningar, organisationer och myndigheter så som:

Boxningsklubben i Rågsved | BRÅ | Musketörerna i Rågsved | Projekt Rågsved | Rågsveds IF | SL/MTR | Trafikkontoret

”Kärlek är en schlager, tycker jag är mager, slutar så fort det blir dager. Det är en överskattning, av en övernattning, min dröm om lycka i sammanfattning är; Rågsved åtta trappor, fyra rum, två barn, en man och jag, en frysbox, åttio liters – det är bra.” 
Revylåt av Hasse och Tage 1963