Medlemmar

Rågsved

Enskede-Årsta-Vantör är ett stadsdelsområde i Söderort i Stockholms kommun. Stadsdelsområdet omfattar stadsdelarna Bandhagen, Enskedefältet, Enskede gård, Gamla Enskede, Hagsätra, Högdalen, Johanneshov, Rågsved, Stureby, Årsta (utom Årsta holmar), Örby och Östberga.

Rågsveds Fastighetsägare jobbar tillsammans för en positiv utveckling av Rågsved. Alla fastighetsägare i Rågsved, såväl bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och lokalfastighetsägare, är välkomna som medlemmar.

Här kan du ladda ner en fastighetskarta över Rågsved

Fastighetsägarkarta

Vill du bli medlem?

Vår vision att Rågsved ska vara en trygg, trivsam och väl fungerande del av Stockholm med bra rykte och högt anseende. Förutom trygghet och trivsel arbeta vi med många andra frågor så som en tilltalande fysisk miljö, en ändamålsenlig stadsplanering och effektiva kommunikationer samt, inte minst, att förbättra Rågsveds anseende och status på hemmaplan och i omvärlden. Det finns många fördelar med att vara med i Rågsveds Fastighetsägare. Kontakta oss gärna via info@ragfast.se för att bli medlem eller om du vill veta mer om föreningen.

Våra medlemmar

Alla fastighetsägare i Rågsved, såväl bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och lokalfastighetsägare, är välkomna som medlemmar. Medlemmar i Rågsveds Fastighetsägare är idag:

Våra samarbetspartners

Rågsveds Fastighetsägare samarbetar med flera aktörer som är verksamma i och utanför Rågsved. Några av dessa är: