Årsmöte och ny vd

Sonny Söderström blir vd för Rågsveds Fastighetsägare. Ulf Malm frånträder rollen som vd för föreningen i samband med årsstämman för att fokusera på föreningarna i Hässelby-Vällingby och i Järva. Sonny Söderström tillträder som vd för föreningarna i Rågsved och Skärholmen.

Rågsveds Fastighetsägare nya vd Sonny har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och projekt från Stockholmshem där han varit distriktschef i 11 år. Sonny lägger stor vikt vid trygghetsfrågor och har varit involverad i projekt som Skarpnäckslyftet (ett trygghetsskapande samarbetsprojekt), Hållbara Hökarängen och Bagarmossen SmartUp vilka verkar för att skapa socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbara stadsdelar.

Ulfs gedigen erfarenhet av brottsförebyggande arbete och kartläggningar av brottslighet och otrygghet tillsammans med Sonnys erfarenhet av fastighetsförvaltning och projekt innebär stora samverkansfördelar för de fyra föreningarna Rågsveds Fastighetsägare , Skärholmens Fastighetsägare, Hässelby-Vällingby Fastighetsägareoch Fastighetsägare i Järva.

Foto: Rågsveds Fastighetsägare: Tobias Karström, projektledare, Ulf Malm, frånträdande vd, Sonny Söderström, tillträdande vd, Lotta Vidén, projektledare och Jonas Schneider, Ordförande.