Nätverksträff och Rågsveds Fastighetsägare

Igår arrangerade Fastighetsägarna Stockholm en BID-nätverksträff där Rågsveds Fastighetsägare hade förmånen att få stå som värd.

Nätverksträffarna arrangeras med olika teman och platsbesök för fastighetsägarföreningar med BID-inspirerad samverkan och innebär en möjlighet att dela erfarenheter, kunskaper och att få inspiration.

I Rågsved har vi flera goda exempel på platsutvecklingsprojekt, bland annat utsmyckning av stadsrummet med mosaik där Rågsvedsborna har fått vara med att skapa konsten och stadsodling där de lär känna sina grannar, odlar för eget behov och skapar en trivsam plats i stadsrummet.

Vi fick möjlighet att berätta om Rågsved och Rågsveds Fastighetsägares uppdrag och arbete. Efter det vandrade vi ut i orådet och visade bland annat den mosaikprydda anslagstavlan vid tunnelbanan och vid mosaikskyten vid Rågdalens parklek. Vi visade även muralmålningen vid Stövargatan 71 och mosaikkonst på Familjebostäders miljöstugor. Vi han även med ett besök i trapphus och källarna i fastigheterna på Stövargatan som klarat godkända trygghetsbesiktningar och klarat nivå trygghetscertifiering.

Tack Helen Olsson och Fastighetsägarna Stockholm för att ni skapat detta närverk och tack för att ni kom Anna Molin, Utveckling Bäckby, Shanna Abas, Samverkan i Huddinge, Sönke Leve, BID-Flemingsberg, Maria Johansson, Samverkan i Huddinge, Maria Lundberg, Jordbro i samverkan, Sandra Mathiasson, BID Vivalla-Boglundsängen, Rasmus Vanagand, Bro Utveckling, Jonathan Sjösvärd, Skärholmens Fastighetsägare, Karin Göransson, Fastighetsägare i Järva och Hässelsby-Vällingby Fastighetsägare samt Lola Svensson, SigtunaHem

Tillsammans skapar vi tryggare stadsdelar!