Nätverksträff – Helt, Rent och Snyggt

Rågsveds Fastighetsägare arbetar tillsammans för en positiv utveckling av Rågsved och för att gynna en långsiktig förvaltning av områdets fastighetsbestånd. Igår arrangerade föreningen en frukostträff i Rågsved där vi pratade om våra gemensamma utmaningar och aktiviteter.

Under träffen presenterade Trond Hannerstig fastighetsägarföreningen och föreningens syfte, mål och uppdrag i bland annat platssamverkan. Trond berättade även vad föreningen erbjuder medlemmarna i form av trygghetsbesiktningar, trygghetscertifiering och trygghetsvandringar med mera.

Stefan Grönlund, Stockholmshem, berättade om upprustningen av Stockholmshems miljöstugor i Rågsved, deras miljövärdar samt vad som fungerat bra och mindre bra.

Anders Wahlqvist, Ikano Bostad, berättade om Ikanos arbete med social hållbarhet och speciellt om IkanoAkademien och deras framgångsrika och tålmodiga arbetssätt som fått många unga vuxna till studier och arbete.

Som avslutning besökte vi en av Stockholmshems miljöstugor som är ljusa och välstädade och försedda med elektroniska lås, dörrautomatik, närvarostyrd LED-belysning och högtalare som spelar fågelsång.

Medarbetare från Stockholmshem, Familjebostäder, Ikano Bostad och Einar Mattsson deltog i träffen som öppnade upp för diskussioner och samtal kring våra gemensamma frågor. Föreningen har redan fått önskemål om fler träffar. Tack till Stockholmshem för att vi fick träffas i er fina Dialoglokal på Sköllerstagatan.