Nu smyckar vi Rågsved tillsammans

Rågsveds Fastighetsägare och Remakebolaget bjuder in till mosaikverkstad i Rågsved.

För att skapa spännande mötesplatser och en levande stadsdel med ökad trygghet och trivsel i Rågsved samverkar Rågsveds Fastighetsägare med Remakebolaget för att skapa konst i Rågsved. Detta är en aktivitet inom Platssamverkan Rågsved i samverkan med Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning.

Gröna gårdar är ett långsiktigt arbete inom Rågsveds Fastighetsägare med syftet att vara en kreativ mötesplats där boende i Rågsved träffas och gör saker tillsammans. Inom Gröna gårdar arrangerar vi nu tillsammans med Remakebolaget en öppen mosaikverkstad. Rågsvedsbor får vara med och designa och skapa konst i Rågsved och samtidigt lära sig grunderna i ett konsthantverk. Alla är varmt välkomna, barn under tio år måste ha en vuxen med sig.

Projektet kommer att ge många kvadratmetrar mosaik, mycket gemenskap under arbetet och ett snyggare, trivsammare och i förlängningen tryggare Rågsved!

De platser som ska smyckas är anslagstavlan vid tunnelbanan, en skylt vid aktivitetsplatsen, en skylt på fasaden till Rågdalens parklek samt en stor skylt som kommer att monteras på stängslet mot tunnelbanan som kan beskådas från tunnelbaneperrongen.

För mer information:

Trond Hannerstig, vd Rågsveds Fastighetsägare, tfn 08-508 391 03, trond.hannerstig@stockholmshem.se

Helen Rydberg, verksamhetsansvarig Remakebolaget, tfn 070-889 91 38, helen@remakebolaget.se

Mosaikverkstad