Samverkan i Rågsved fortsätter!

Den 1 juli kom jag tillbaka som vd för Rågsveds Fastighetsägare efter ett halvårs föräldraledighet. En fantastisk period i livet med många nya rutiner (mellis kl 09.00), aktiviteter (sångstund kl 10.30) och nya upplevelser (plask och lek i badhuset 14.00). Jag har ändå hunnit med att på avstånd följa vad som hänt i föreningen när Lotta Vidén utökade sin roll som projektledare med att dessutom fungera som tf vd. Det har känts väldigt tryggt att se hur hon rutinerat och professionellt drivit föreningens gemensamma frågor vidare.

Förutom allt arbetet med platssamverkan, årsstämma, trygghetsvandringar, deltagande i Rågsvedsdagen och planering av Trygghetsdagen så har föreningen även under våren genomfört ytterligare en lyckad mosaikverkstad tillsammans med skolor och förskolor. Vi har även arrangerat ett seminarium med anledning av Barnkonventionen som nu är lag. Hur mycket vill ni att barnen ska vara delaktiga? – I Rågsved får de vara med och forma och smycka sin miljö med bilder och mosaik. Det är delaktighet på riktigt! Läs mer i Lottas sommarhälsning.

Innan ni går på semester, boka in den 14 september för årets Trygghetsdag och den 28 september för invigning av mosaiken på Ellevios nätstation. Och på tal om nätstation så hoppas jag att ni alla snart får möjlighet att ladda batterierna inför en fullspäckad höst.

Vi på föreningen vill tacka för allt arbete vår styrelse, våra medlemmar och samverkanspartners genomför i god samverkan för att Rågsved ska bli en ännu tryggare och trivsammare plats att bo och besöka.

Läs gärna vårt sommarnyhetsbrev här.

Ha en jättehärlig sommar och passa på att besöka Sommartorget i Rågsved!

Trond Hannerstig
Vd Rågsveds Fastighetsägare

Trond Hannerstig

En trygg och trivsam sommar önskar föreningen Rågsveds Fastighetsägare!

Jonas Schneider, Trond Hannerstig, Lotta Vidén
Jonas Schneider, Trond Hannerstig, Lotta Vidén