Trygghetsdagen 2022

Årets Trygghetsdag är genomförd på Rågsveds torg i ömsom solsken och ömsom regn, vädret till trots var det många besökare och givande diskussioner.

Vi arrangerar detta tillsammans med Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning och polisen och årets teman var platssamverkan, trygg i hemmet och trygg utemiljö.

Tillsammans med stadsdel, polis och våra medlemmar visade vi hur vi samverkar kring trygghet och trivsel och dagen ger oss en chans att möta och prata med Rågsvedsbor. Här fanns möjlighet att prata om såväl utformning av en trygg och trivsam utemiljö som stadsodling, nyproduktion av bostäder i Fokus Hagsätra-Rågsved, våld i nära relation, sommartorg, nattvandring och att träffa hyresvärdar i Rågsved.

Dessutom fanns räddningstjänsten på plats och pratade brandskydd och det fanns möjlighet att prova att släcka med brandsläckare. Den årliga tipspromenaden med priser var som vanligt ett uppskattat inslag.

Tack alla som gjorde denna eftermiddag möjlig. Ytterligare ett exempel på den goda samverkan som råder i Rågsved – tillsammans gör vi skillnad!

Einar Mattsson, Familjebostäder, Ikano Bostad, Micasa Fastigheter, SISAB, Stockholmshem, Stockholm Parkering, Sveafastigheter, Svenska Bostäder, Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning och Polisen Farsta, Vantör.