Trygghetsdagen i Rågsved

Den 16 september arrangeras den årliga trygghetsdagen på Rågsveds torg.

Under dagen får du bland annat veta vilka olika åtgärder och aktiviteter för att öka trygghet och trivsel i Rågsved som kommit fram i medborgardialogen. Det kommer också berättas om arbetet med att göra gångtunnlarna tryggare, nattvandringar och hur man arbetar med gemenskap genom stadsodlingar. Du får tips och information om återbruk och hur du sorterar ditt avfall på rätt sätt, om hur du tillsammans med grannar kan arbeta med grannsamverkan och hur du som är äldre skyddar dig mot bedrägerier.

Mitt i Söderort, v 33
Annons i tidningen Mitt i Söderort vecka 33

– Tillsammans med boende och lokala samhällsbyggare bidrar Trygghetsdagen till att stärka tryggheten i hemmet och i utemiljöer i Rågsved, säger Kersti Tagesson chef för stadsmiljö och lokaler på Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning.

Passa på och kom förbi torget med dina frågor fredagen 16 september mellan klockan 13.00 och 17.00. Du får även prova på att släcka en eld med brandsläckare och gå den populära tipspromenaden där du vinner fina priser.

Trygghetsdagen i Rågsved arrangeras i samverkan mellan Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning, Rågsveds Fastighetsägare och Polisen Farsta Vantör.

Mer information hittar du på här på föreningens hemsidan,  facebook:Enskede-Årsta-Vantörs Facebooksida och Rågsveds Fastighetsägares Facebooksida