Trygghetsdagen 2022 - Tillsammans för ett tryggare Rågsved

Fredag 16 september arrangeras Trygghetsdagen i Rågsved av Stockholms stad, Rågsveds Fastighetsägare och polisen. Tillsammans med boende och lokala samhällsbyggare stärker vi tryggheten och gemenskapen i Rågsved.

Trygghetsdagen 2022

Tillsammans med våra medlemmar (Familjebostäder, Svenska Bostäder, Stockholmshem, Micasa, Ikano Bostad, Einar Mattsson, SISAB, Sveafastigheter och Stockholm Parkering), Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning och Polisen arrangera vi årligen Trygghetsdagen där vi både informera om trygghetsskapande och brottsförebyggande åtgärder, träffar Rågsvedsborna och får veta mer om till exempel platser de upplever som extra otrygga.
Här kan du läsa pressmeddelandet inför 2022
Här kan du läsa mer om trygghetsdagen 2021
Här kan du läsa om trygghetsdagarna 2020.

Årets teman:

Platssamverkan – Tillsammans för ökad trygghet och trivsel

Stadsdelsförvaltningen berättar bland annat om aktiviteter till följd av medborgardialogen som genomförts och hur vi tillsammans arbetar vidare med dialogens förslag. 

Trygg utemiljö -Tryggare Rågsved 

Här får du veta mer om ”Trygga tunnlar”, Sommartorg, Fokus Hagsätra-Rågsved, Stövardalens och Ervallakrokens stadsoling, nattvandring och mycket mer som påverkar vår utemiljö.

Trygg i hemmet – Så gör du ditt hem tryggare

Detta är ett återkommande och uppskattat tema med bland annat information om grannsamverkanPolisen och räddningstjänsten på plats och det finns möjlighet att prova att släcka med brandsläckare. Socialtjänsten finns dessutom på plats och svarar på frågor.
Det utlovas  även tipsrunda med priser.

Mitt i Söderort, v 33
Annons i Tidningen Mitt i Söderort, vecka 33. Ladda ner den som pdf genom att klicka på bilden.

Varmt välkommen till Rågsveds torg den 16 september mellan kl 13-17. Tillsammans skapar vi trygga miljöer!

Material för nedladdning:

Nedan kan du ladda ner A4-affisch och banners till Instagram och Facebook. klicka på bilderna för nedladdning: