Var med och skapa mosaikkonst i Rågsved

Välkommen till mosaikverkstan vintern 2024

Efter de lyckade mosaikverkstäderna där Rågsvedsbor varit med och skapat konst i Rågsved, senast på Ellevios nätstation vid Bäverbäcksgränd, pågår nu nästa verkstad för fullt. Det är en av Ikano Bostads miljöstationer i Rågsved som ska smyckas.

Här får Rågsvedsborna vara med och skapa konst i Rågsved, lära sig grunderna i ett konsthantverk och träffa sina grannar. Ikano Bostad, Remakebolaget och Rågsveds Fastighetsägare arrangerar en mosaikverkstad där alla är välkomna att vara med och skapa konst. Detta är en del av arbetet med platssamverkan som genomförs i samverkan med Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning som möjliggör verkstan genom att tillhandahålla en lokal vid Rågsveds centrum.

Det finns möjlighet för alla att vara med då verkstan håller öppet dag- och kvällstid. Du är varmt välkommen även om du bara är nyfiken och vill titta!

Öppettider vintern 2024


DAGTID:
Kontakta Helen på Remakebolaget för löpande tider, tfn 0708-89 91 38, helen@remakebolaget.se

KVÄLLSTID: 17 januari – 20 mars, Onsdagar kl 17.00-20.00.

Håll även utkik på Facebook, @remakebolaget och @ragsvedsgronagardar
för mer information.

Verkstaden finns på Kumlagatan 9 (mitt emot korsningen Rågsvedsslingan,
bakom Rågsveds centrum och medborgarkontoret).

Kontakta Helen på Remakebolaget för att anmäla ditt intresse och få veta öppettider: tfn 0708-89 91 38, helen@remakebolaget.se

Här kan du ladda ner inbjudan som pdf.

Rågsveds Fastighetsägare arrangerar en rad aktiviteter i samverkan med sina medlemmar under arbetsnamnet Rågsveds Gröna gårdar.

Mosaikverkstan våren 2024