Trygghetsdagen 2021

Tillsammans för ett tryggare Rågsved

Trygghetsdagen 2021Fredag 10 september arrangeras Trygghetsdagen i Rågsved av Stockholms stad, Rågsveds Fastighetsägare och polisen. Tillsammans med boende och lokala samhällsbyggare stärker vi tryggheten och gemenskapen i Rågsved.

Tillsammans med våra medlemmar (Familjebostäder, Svenska Bostäder, Stockholmshem, Micasa, Ikano Bostad, Einar Mattsson, SISAB och Stockholm Parkering), Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning och Polisen arrangera vi årligen Trygghetsdagen där vi både informera om trygghetsskapande och brottsförebyggande åtgärder, träffar Rågsvedsborna och får veta mer om till exempel platser de upplever som extra otrygga.
Här kan du läsa mer om trygghetsdagen 2021
Här kan du läsa om trygghetsdagarna 2020.

Årets teman:

Platssamverkan

Stadsdelsförvaltningen berättar mer om medborgardialogen som genomförts och hur vi tillsammans arbetar vidare med dialogens förslag. 

Trygg utemiljö

Här får du veta mer om Snösätra kulturplats, Fokus Hagsätra-Rågsved, Stövardalens stadsoling och Nattvandring i Rågsved.

Trygg i hemmet

Detta är ett återkommande och uppskattat tema. I år får du information om hur du kan få stöd och hjälp av stadens konsumentupplysning, information om hemförsäkring och grannsamverkan.
Polisen och räddningstjänsten på plats och det finns möjlighet att prova att släcka med brandsläckare. 
Det utlovas  även tipsrunda med priser.

Varmt välkommen till Rågsveds torg den 10 september mellan kl 13-18. Tillsammans skapar vi trygga miljöer!